Verhuisbedrijf Rhoon

Heeft u binnenkort een verhuizing op het programma staan maar ziet u hier enorm tegenop? Verhuizen wordt een stuk gemakkelijker met de hulp van een verhuisbedrijf uit Rhoon! Of u nu een verhuisdienst inschakelt voor het vervoeren van uw wasmachine, het vervoeren van uw meubels of het bedienen van de verhuislift: een goede verhuisservice is het geheim voor een zorgeloze verhuisdag!

Op deze pagina leest u meer over de diensten die verhuisbedrijven uit Rhoon aanbieden. Ook krijgt u een aantal slimme verhuistips en vindt u informatie over de verhuiskosten. Besparen op de kosten? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van specialisten uit uw regio!

Waarom verhuizers inschakelen?

Iedereen die zelf al eens verhuisd is weet dat dit een stressvolle gebeurtenis is. Met het inhuren van een verhuisservice kunt u deze stress zoveel mogelijk voorkomen. Met de hulp van goedkope verhuizers verloopt de verhuisdag op rolletjes én is uw inboedel verzekerd tegen schade. Twijfelt u nog of het inhuren van verhuizers de verhuiskosten waard is? Hieronder staan een paar belangrijke voordelen.

 • Met professionele verhuizers verloopt uw verhuis zo voorspoedig mogelijk.
 • Uw spullen zijn tijdens meubeltransport verzekerd tegen schade.
 • Dankzij de verhuisservice bespaart u uzelf een hoop tijd en energie.
 • U hoeft zelf geen materialen zoals verhuisdozen of verpakkingsmateriaal aan te schaffen.

verhuisbedrijf Rhoon

Werkwijze van een verhuisbedrijf

Het mooie aan een verhuisservice is dat u zelf bepaald van welke dienst u gebruik maakt. Op die manier bepaalt u zelf hoe de verhuisdag eruit komt te zien! Stel u schakelt een verhuisbedrijf in voor een all-in verhuisservice: van inpakken tot meubeltransport tot montageservice. In dat geval komen de goedkope verhuizers op de verhuisdag ’s ochtends vroeg al bij u langs. Snel pakken zij uw spullen in, demonteren zij uw meubilair en laden ze de vrachtwagen in. Aangekomen in het nieuwe huis tillen zij alle dozen naar de juiste kamers en richten zij zich op het uitpakken en het monteren van uw meubelstukken. Door bij te dragen waar dat kan bespaart u de verhuizers een hoop tijd, waardoor u de verhuiskosten laag houdt.

Wat kosten verhuizers?

Wist u dat elk verhuisbedrijf zijn eigen tarieven hanteert? Hierdoor kunnen de verhuiskosten flink verschillen per verhuisbedrijf. Bij een kleine verhuizing heeft u waarschijnlijk voldoende aan een verhuiswagen met een inhoud van 20 m³. Samen met één verhuizer liggen de verhuiskosten rond de €60,- per uur. Bij een grote verhuizing voldoet een verhuiswagen met een inhoud van 50 m³. Samen met één verhuizen betaalt u dan gemiddeld €70,- per uur. Wilt u extra verhuizers inhuren? Voor elke extra verhuizer betaalt u ongeveer €30,- per uur. De prijzen in onderstaande tabel zijn een indicatie van de verhuiskosten. Wilt u meer informatie of duidelijkheid over de prijzen, vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Zo weet u precies wat de verhuizing u zou kosten.

Prijstabel verhuizers inhuren

Werkzaamheden Kosten *
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

verhuizen Rhoon

Soorten verhuizingen

Een verhuisbedrijf onderscheid verschillende soorten verhuizingen. De particuliere verhuizing komt het vaakst voor, hierbij gaat het om iemand die verhuist naar een andere straat, stad of zelfs provincie. Maar een verhuisservice kan ook ingezet worden in het geval van een bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing. Er is onder andere onderscheid tussen:

 • Particuliere verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Internationale verhuizingen

Particuliere verhuizing

Bij een particuliere verhuizing gaat het, zoals gezegd, om een particulier die verhuist. Misschien verhuist u naar twee straten verderop en wilt u een verhuisdienst inhuren, maar het kan ook zijn dat u naar een andere stad of zelfs provincie verhuist! Over het algemeen geldt: hoe verder weg uw nieuwe woning, des te hoger de verhuiskosten. Veel particulieren maken gebruik van het meubeltransport, de montageservice en huren een verhuiswagen. Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Rhoon zorgt er in ieder geval voor dat de verhuisdag zoveel mogelijk op rolletjes verloopt.

Bedrijfsverhuizing

Of u nu uw kantoorpand wil verhuizen, uw laboratorium, school of timmermansbedrijf: een bedrijfsverhuizing heeft een hoop voeten in de aarde. Een goede planning is écht cruciaal en zorgt ervoor dat de werkzaamheden tijdens de verhuizing zo weinig mogelijk stilstaan. Vooraf worden er daarom duidelijke afspraken gemaakt met het verhuisbedrijf. Zo weten de verhuizers waar alle materialen, gereedschappen en elektronica heen moet. Geeft u uw bedrijfsverhuizing uit handen? Met een professionele verhuisservice hoeft u zich geen zorgen te maken over verhuismateriaal. Dit wordt door het verhuisbedrijf uit uw regio geleverd en naderhand weer meegenomen. Zo blijft u hier niet mee zitten.

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing gaat het vaak om een oudere die van of naar een verzorgingstehuis verhuist. Voor senioren is het belangrijk om de stress zoveel mogelijk te beperken, schakel daarom een verhuisbedrijf uit de buurt in, die gespecialiseerd is in seniorenverhuizingen. Terwijl u zich bekommert over uw familielid pakt de verhuizer alle spullen in. Bij het uitladen en inrichten van de nieuwe woonruimte, wordt de oude indeling nagebootst. Op die manier voelen de senioren zich sneller thuis in hun nieuwe woning. Een verhuisbedrijf gespecialiseerd in seniorenverhuizingen is tevens op de hoogte van de regels van de verzorgingstehuizen in Rhoon. Zo wordt ook de rust van andere senioren niet verstoord tijdens de verhuizing.


Bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Vergelijk gratis offertes en kies de verhuizer met het beste aanbod.


Internationale verhuizing

Steeds meer inwoners uit Rhoon kiezen ervoor om internationaal te verhuizen. Bij een internationale verhuizing komt naast het vervoeren van de verhuisdozen, een hoop kijken. U heeft vergunningen en een visum nodig. Schakel daarom een verhuisservice in, zodat u zich kunt focussen op alle praktische zaken die u moet regelen. Zeker bij een verre verhuizing naar Australië of zelfs de Verenigde Staten is het belangrijk om uw inboedel op tijd te verschepen. Dit kan namelijk enkele weken tot zelfs maanden in beslag nemen!

Verhuisverzekering?

Eén van de voordelen van een verhuisdienst, is dat uw spullen verzekerd zijn tegen schade. Dat komt omdat er bij de dienst vaak een verhuisverzekering is inbegrepen. Het is wel belangrijk om te weten dat deze verhuisverzekering maar tot een bepaalde hoogte de schade vergoedt. Heeft u dus kostbare kunst of een dure vleugel die u wilt verhuizen, dan is het mogelijk om een extra verhuisverzekering af te sluiten. Dit kan vaak bij het verhuisbedrijf uit Rhoon, maar het is ook verstandig om een verzekering bij een externe organisatie af te sluiten. Op die manier weet u zeker dat alle eventuele schade gepast wordt vergoed.

Verhuisservice

De term verhuisservice is enorm breed. De service staat namelijk voor de verschillende verhuisdiensten waarvoor u een goedkope verhuizer kunt inhuren. Door zelf te bepalen van welke verhuisdienst u wel of niet gebruik van maakt, bepaalt u zelf voor een groot deel de kosten van de verhuisdag! In Rhoon zijn dit de meest ingezette verhuisdiensten:

 • het huren van de verhuislift met liftservice;
 • het verhuizen van de piano;
 • tijdelijke meubelopslag;
 • een montageservice;
 • de inpakservice.

verhuislift Rhoon

Verhuislift

Een verhuislift komt van pas als u van of naar een appartement verhuist. U hoeft met een verhuislift niet meer alle spullen via de trap naar beneden te tillen. U tilt de spullen via het raam naar de verhuislift en brengt het zo gemakkelijk naar beneden naar de verhuiswagen. Wel is het belangrijk dat u een raam heeft dat groot genoeg is om de inboedel door naar buiten te tillen.

Piano verhuizen

Een piano is een groot en zwaar instrument en deze zelf verplaatsen is vaak geen optie. Ook omdat u heel zorgvuldig om moet gaan met het instrument, zodat deze niet beschadigd raakt. Schakelt u verhuishulp in voor het vervoeren van uw piano? Houd dan rekening met een gemiddelde prijs van ongeveer €200,- tot €350,-. Hoe verder u het instrument wilt verhuizen, des te hoger de kosten.

Meubelopslag

Wie kleiner gaat wonen kan vaak niet alle meubelstukken meenemen. Een verhuisdienst waar u gebruik van kunt maken is de tijdelijke meubelopslag. De verhuizers uit Rhoon slaan uw ongebruikte spullen tijdelijk voor u op, zodat u de tijd heeft om te bepalen wat er mee moet gebeuren. Vanaf €100,- per maand huurt u al een externe opslagbox van 30 m³.

Demontage en montage van meubels

ulp voor het demonteren en monteren van uw meubels is misschien wel de verhuisdienst die u het meeste comfort oplevert. Terwijl u zich richt op het uitpakken van verhuisdozen zorgen de vakmannen uit Rhoon ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw bank, bed of eettafel. U hoeft zelf niet te zoeken naar schroefjes of handleidingen en bespaart uzelf zo een hoop energie! De montageservice kost gemiddeld €40,- per uur.

goedkoop verhuizen Rhoon

Inpakservice

Verhuist u al snel en heeft u door een drukke baan of het gezinsleven geen tijd om alles in te pakken? Maak dan gebruik van hulp tijdens het inpakken. Hierbij komen de verhuismannen uit Rhoon ’s ochtends bij u langs en helpen met het inpakken van uw spullen. De kosten voor een inpakservice liggen rond de €40,- per uur. Voor elke extra verhuizer betaalt u nog eens gemiddeld €30,- per uur.

Wasmachine verhuizen

Veel mensen zien enorm op tegen het verhuizen van de wasmachine. Dat is niet heel gek, want de wasmachine is een groot en log apparaat dat vaak ook nog eens van of naar de bovenste verdieping getild moet worden. Wilt u uw wasmachine professioneel laten verhuizen? Hiervoor liggen de kosten ook rond de €40,- per uur.

Keuken meeverhuizen

Woont u in een koopwoning? Dan kunt u de keuken meeverhuizen. Het meeverhuizen van de keuken heeft wel wat voeten in de aarde, want alle apparatuur en keukenkastjes moeten netjes verwijderd worden. Controleer vooraf of er in uw nieuwe woning voldoende ruimte is, zodat het meeverhuizen van de keuken geen problemen oplevert. Om op de kosten te besparen is het mogelijk om zelf de keukenkasten en apparatuur van de muren te verwijderen.

Handige verhuistips

Verhuizen vereist voor iedereen een goede voorbereiding. Daarom geven wij u graag een aantal verhuistips, zodat u zeker weet dat u goed voorbereid bent.

 • Begin op tijd met inpakken. Label de verhuisdozen goed en zet er op naar welke kamer ze moeten. Zo weet uw verhuishulp direct waar ze de dozen naartoe moeten brengen.
 • Verdeel het gewicht over de dozen. Vul een doos met zware boeken bijvoorbeeld voor de helft met kussens of dekens.
 • Bedenk u goed welke ruimte u als eerste ingericht wilt zien: deze moet u namelijk als laatste inpakken in de vrachtwagen. Stel dat u weinig tijd heeft en graag eerst de slaapkamer gereed wilt maken, dan is het belangrijk dat u bij uw nieuwe adres direct de slaapkamermeubels uit kunt laden.

verhuizers Rhoon

Zelf verhuizen of uitbesteden?

Veel mensen denken dat zelf verhuizen de meest goedkope optie is. Het inhuren van een verhuisbedrijf wordt vaak beschouwd als een kostbare uitgave, die alleen gedaan wordt voor grote particuliere- of bedrijfsverhuizingen. Toch kunt u ook bij een kleine verhuizing goedkoop gebruik maken van verhuishulp. U bepaalt namelijk zelf in welke mate u de hulp inschakelt. Heeft u een beperkt budget? Dan is het ook mogelijk om een goedkope verhuizer in te huren voor het meubeltransport of voor het inpakken. Twijfelt u nog? Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Rhoon heeft zeker belangrijke voordelen.

Voordelen inschakelen verhuisbedrijf Rhoon

Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Rhoon heeft zeker zijn voordelen. Met een verhuishulp voorkomt u namelijk dat u ’s avonds laat nog op zoek moet naar de juiste gereedschappen om uw bed weer in elkaar te zetten: de verhuizers uit Rhoon hebben dit al voor u gedaan! Daar komt nog eens bij dat uw spullen tijdens de verhuisdag verzekerd zijn tegen schade. Doet u de gehele verhuizing zelf? Dan moet u hier een aparte verzekering voor afsluiten. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf uit Rhoon.

 • U weet zeker dat uw verhuis zoveel mogelijk zonder problemen verloopt.
 • De inboedel is tijdens het meubeltransport verzekerd tegen schade.
 • Uw verhuisdag verloopt snel en soepel.

verhuisservice Rhoon

Offertes voor verhuizen vergelijken

Wilt u ook graag besparen op de verhuiskosten? Of bent u op zoek naar een goedkope verhuizer uit de regio Rhoon? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze offerteservice! Vergelijk de prijzen van verschillende bedrijven en kies de verhuizer met het beste aanbod. U bespaart al snel tot wel 40% op uw verhuiskosten. Wilt u graag uw piano meeverhuizen? Of bent u op zoek naar verhuishulp die kan helpen met de montage van uw meubelstukken? Twijfel ook dan niet langer en vul vandaag nog het offerteformulier in. Het kost u niets en omdat het geheel vrijblijvend is, zit u helemaal nergens aan vast!

Gratis offertes ontvangen