Verhuisbedrijf Bergschenhoek

Verhuizen in Bergschenhoek? Schakel dan een verhuisbedrijf in! Niet alleen bespaart u dit veel stress en energie, maar uw inboedel is ook nog eens goed verzekerd tegen schade! U huurt een verhuisbedrijf in voor het meubeltransport of monteren van uw spullen, maar goedkope verhuizers zijn ook in te schakelen voor het verhuizen van uw piano of wasmachine.

Op deze pagina leest u meer over de verhuisservice die bedrijven uit Bergschenhoek bieden. Ook krijgt u meer informatie over de prijzen en krijgt u handige verhuistips. Wilt u graag meer informatie over de prijzen? Vraag dan snel tot 6 vrijblijvende offertes aan, helemaal gratis!

Waarom verhuizers inschakelen?

Kunt u uw verhuizing prima zelf regelen? Natuurlijk is het mogelijk om uw verhuisdag zelf tot in de puntjes te regelen. Professionele verhuishulp maakt dit alleen een stuk makkelijker. U hoeft dan zelf geen materialen of vervoersmiddelen te regelen, omdat het verhuisbedrijf de verhuiswagen en verhuislift klaarzet. Daarnaast hoeft u niets zelf te tillen, waardoor u eventuele rugproblemen voorkomt. Hieronder staan een aantal belangrijke redenen waarom professionele verhuishulp zo belangrijk is.

 • Uw verhuisdag verloopt een stuk sneller.
 • U ervaart een stuk minder stress tijdens de verhuizing.
 • De spullen zijn tijdens het verhuizen verzekerd tegen schade.
 • U hoeft niet te tillen en heeft dus geen last van spierpijn de volgende dag.

verhuisbedrijf Bergschenhoek

Werkwijze van een verhuisbedrijf

Met het inhuren van een verhuisbedrijf, verloopt uw verhuizing altijd in goed overleg. Zo bepaalt u zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt en hoe de verhuisservice eruit komt te zien. Kiest u alleen voor de inzet van een verhuislift met liftservice, dan komen de verhuizers op de afgesproken dag bij u langs met de verhuislift. U pakt zelf alles in en de verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuisdozen en meubels zorgvuldig naar beneden komen. Kiest u voor een volledige verhuisservice, dan komen de goedkope verhuizers bij u langs om alles in te pakken, in te laden en in het nieuwe huis weer uit te pakken.

Wat kosten verhuizers?

De kosten van professionele verhuizers verschillen per verhuisbedrijf in Bergschenhoek. Voor een verhuiswagen met een inhoud van 20 m³ en één goedkope verhuizer liggen de kosten rond de €60,- per uur. Dit is voldoende voor een kleine verhuizing. Gaat u vanuit een grote vrijstaande woning verhuizen, kies dan voor een grotere verhuiswagen. Voor een verhuiswagen met een laadbak van 50 m³ en de hulp van één verhuizer betaalt u gemiddeld €70,- per uur. Hoe groter uw woning, des te meer verhuishulp u nodig heeft. Voor elke extra verhuizer bedragen de kosten nog eens €30,- per uur.

Prijstabel verhuizers inhuren

Werkzaamheden Kosten *
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

verhuizen Bergschenhoek

Soorten verhuizingen

Er zijn een hoop soorten verhuizingen te onderscheiden. Een particuliere verhuizing moet bijvoorbeeld anders aangepakt worden dan een bedrijfsverhuizing. En ook een seniorenverhuizing vraag een andere voorbereiding dan een standaard particuliere verhuizing. Hieronder worden de volgende soorten verhuizingen kort toegelicht:

 • Particuliere verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Internationale verhuizingen

Particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is de meest voorkomende soort. Hierbij gaat het om particulieren die naar een ander huis of appartement verhuizen. De gemiddelde particuliere verhuizing is in één dag afgerond en inwoners van Bergschenhoek stellen vooral de montageservice en het meubeltransport op prijs. Veel mensen denken dat particuliere verhuizingen gemakkelijk en goedkoop uit te voeren zijn, maar het inhuren van een verhuisbedrijf bij u uit de buurt versnelt het proces en vermindert stress.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vereist een duidelijke planning. Dit wordt altijd in overleg met het bedrijf zelf gedaan, zodat zowel de bedrijven als de goedkope verhuizers weten waar ze aan toe zijn. Of het nu gaat om een kantoor-, project- of bedrijfsverhuizing: de verhuisdienst uit Bergschenhoek zorgt voor een succesvolle verhuisdag. Een bedrijfsverhuizing kan ook in het weekend uitgevoerd worden, om zo stilstand van het bedrijf te voorkomen.

Seniorenverhuizing

Senioren kunnen vaak niet zo goed omgaan met veranderingen. Met het inhuren van een verhuisbedrijf uit Bergschenhoek weet u zeker dat de seniorenverhuizing zo soepel mogelijk verloopt en dat de senioren zo weinig mogelijk stress ervaren. De goedkope verhuizers zijn op de hoogte van alle regels en voorschriften van verzorgingstehuizen, zodat ook andere bewoners geen overlast ervaren. Bij de indeling houden ze rekening met de inrichting van de oude woning, zodat senioren zich sneller thuis voelen.


Bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Vergelijk gratis offertes en kies de verhuizer met het beste aanbod.


Internationale verhuizing

Eén van de verhuizingen die veel voorbereiding vereist is de internationale verhuizing. U moet, vaak vanaf een grote afstand, een woonruimte regelen, een visum aanvragen en natuurlijk een manier verzinnen om al uw spullen te verhuizen. Een internationaal verhuisbedrijf helpt u daarbij. Zij werken vaak samen met een buitenlandse organisatie, waardoor het vervoeren of verschepen van uw inboedel goed geregeld is. Zo hoeft u niet een buitenlandse organisatie te vinden! Gaat u verhuizen naar het buitenland? Bereid dit dan goed voor en schakel op tijd een verhuisservice in.

Verhuisverzekering?

Met het inhuren van een verhuisbedrijf sluit u vaak ook een verhuisverzekering af. Deze zit namelijk inbegrepen bij de verhuisservice. Op die manier zijn uw spullen verzekerd tegen schade. Vaak is deze verhuisverzekering wel beperkt. Als u een dure piano verhuist of andere kostbare spullen laat vervoeren, dan is het ook mogelijk om een extra verzekering af te sluiten.

Bij veel verhuisbedrijven kunt u zelf kiezen wat voor verhuisverzekering u afsluit, maar het is ook een optie hiervoor een externe partij in te schakelen. Of u een extra of hogere verzekering afsluit is helemaal aan u: als u alleen uw oude studentenmeubels verhuist en er weinig waarde aan hecht, dan kunt u er ook voor kiezen om het bij de standaard verhuisverzekering te houden.

Verhuisservice

Er wordt in Bergschenhoek nog vaak gevraagd wat een verhuisservice inhoudt. De term verhuisservice is heel breed en staat eigenlijk voor alle diensten die een verhuisbedrijf aanbiedt. U kiest zelf van welke verhuisdienst u gebruik maakt, waardoor u invloed hebt op hoe de verhuisservice er uitziet. U kunt in Bergschenhoek onder andere gebruik maken van de onderstaande diensten.

 • het huren van de verhuislift met liftservice;
 • het verhuizen van de piano;
 • tijdelijke meubelopslag;
 • een montageservice;
 • de inpakservice.

verhuislift Bergschenhoek

Verhuislift

Verhuist u van of naar een appartement? Dan maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker als u een verhuislift huurt. Hiermee hoeft u namelijk niet zelf alle zware dozen en meubels de trap af te tillen. Een verhuislift komt vaak compleet met liftservice: een verhuizer die de verhuislift voor u bedient. Er zijn verschillende soorten liften, geschikt voor verschillende hoogtes. Zo kunt u onder andere kiezen voor een ladderlift of hydraulische lift.

Piano verhuizen

Bij het vervoeren van een piano kunt u zeker verhuishulp gebruiken. Het instrument is enorm zwaar en log, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is. Daarnaast is het ook nog een erg kostbaar instrument, vaak zelfs een erfstuk. Het is dus extra belangrijk dat het instrument niet beschadigd raakt. Deze verhuisdienst kost ongeveer €200,- tot €350,-, inclusief verzekering. De verhuiskosten zijn wel afhankelijk van de afstand: als u het instrument naar een andere stad verhuist, dan bent u een stuk duurder uit dan wanneer het naar een paar straten verderop vervoerd moet worden.

Meubelopslag

Stel: u gaat voor het eerst samenwonen en kunt niet al uw inboedel meenemen. Toch wilt u de spullen het liefst nog niet verkopen, omdat ze in de nabije toekomst misschien nog van pas komen. In dat geval is de verhuisdienst meubelopslag ideaal. Al vanaf €100,- per maand huurt u een opslagruimte met een inhoud van 30m³. Hier kunt u al uw spullen warm, droog en veilig in opslaan totdat u ze weer nodig hebt.

Demontage en montage van meubels

Veel inwoners van Bergschenhoek vinden de montageservice één van de meest waardevolle verhuisdiensten. Deze verhuisservice houdt in dat de verhuizers meubelstukken in het oude huis demonteren en in de nieuwe woning weer in elkaar zetten. Op die manier kan u zich focussen op het uitpakken van de verhuisdozen en verloopt het proces een stuk sneller. Bovendien hebben de verhuizers uit Bergschenhoek jarenlange ervaring in het monteren van meubels, waardoor ze ook uw meubelstukken in een handomdraai weer compleet maken. Deze verhuisdienst kost ongeveer €40,- per uur voor één verhuizer.

goedkoop verhuizen Bergschenhoek

Inpakservice

Voor een zorgeloze verhuisdag kan u ook een complete verhuisservice inhuren. Met het inhuren van deze service hoeft u niets te doen: de verhuizers komen ’s ochtends bij u langs en pakken in een mum van tijd alle spullen in. Dit kost ongeveer €40,- per uur. Heeft u een grote woning of vereist het inpakken extra tijd, dan heeft u waarschijnlijk extra verhuishulp nodig. Een extra verhuizer kost ongeveer €30,- per uur.

Wasmachine verhuizen

Bij veel inwoners van Bergschenhoek staat de wasmachine op een lastige plaats, zoals op zolder. De wasmachine zelf naar beneden tillen staat garant voor veel spierpijn en met een verkeerde tilhouding loopt u zelfs het risico op blessures. Bespaar uzelf deze ellende en huur direct een verhuisbedrijf in. Deze beschikt vaak over professionele middelen die het tillen van de wasmachine een stuk gemakkelijker maken.

Keuken meeverhuizen

Steeds meer inwoners van Bergschenhoek kiezen voor het meeverhuizen van hun keuken. Het meeverhuizen van de keuken kan een groot voordeel zijn als u de keuken in het nieuwe huis niet mooi vindt, bijvoorbeeld. Als u de keuken wilt meeverhuizen zorg er dan wel voor dat u zeker weet dat deze past in het nieuwe huis. De verhuizers kunnen de inbouwapparatuur en keukenkastjes voor u demonteren en veilig inpakken, zodat de keuken niet beschadigd raakt.

Handige verhuistips

Om uw verhuisdag iets gemakkelijker te maken geven we u graag een aantal verhuistips. Houd deze verhuistips in uw achterhoofd om uzelf zo een hoop problemen te besparen.

 • Begin ruim op tijd met het inpakken van uw spullen: alles wat u niet meer nodig hebt kan alvast in een verhuisdoos.
 • Geef op elke doos nauwkeurig aan wat erin zit en in welke kamer het hoort. Zo hoeft u ’s avonds na een lange verhuisdag niet eerst alle verhuisdozen te openen om de handdoeken te zoeken, maar kunt u direct onder de douche stappen.
 • Pak al het glaswerk apart in met behulp van oude kranten. Om breekbare spullen te beschermen zou u ze ook kunnen inpakken met theedoeken of andere zachte materialen.
 • Bij het verhuizen van speelgoed, afstandsbedieningen en andere elektronische spullen die u niet direct uitpakt is het verstandig om de batterijen te verwijderen. Zo gaan ze niet lekken en bespaart u de elektronische spullen. Plak ze eventueel met een stuk plakband vast, zodat u wel direct batterijen beschikbaar hebt mocht u ze nodig hebben.

verhuizers Bergschenhoek

Zelf verhuizen of uitbesteden?

Met de genoemde verhuistips wordt verhuizen een stuk eenvoudiger. Maar ook als u zoveel mogelijk zelf wilt doen, kan u enorm profiteren door bijvoorbeeld één verhuisdienst in te schakelen. Het inzetten van een verhuislift bijvoorbeeld, of het meubeltransport uitbesteden. Op die manier doet u veel van het werk zelf en bespaart u op de verhuiskosten, maar profiteert u toch van de hulp van een professioneel verhuisbedrijf. De vakman geeft extra advies en verhuistips waarmee u het uzelf nog gemakkelijker maakt. Ziet u dit niet zitten? Dan kunt u natuurlijk ook een complete verhuisservice inhuren. Hier zitten zeker een aantal belangrijke voordelen aan.

Voordelen inschakelen verhuisbedrijf Bergschenhoek

Twijfelt u nog of u de verhuizing zelf regelt uit uitbesteedt? Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Bergschenhoek heeft zeker belangrijke voordelen. Het meest belangrijke voordeel is waarschijnlijk dat u uzelf een hoop tijd en stress bespaart. Ook zijn de spullen verzekerd tegen schade. Hieronder staan vier belangrijke voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf.

 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd, energie en frustraties.
 • De verhuisdag verloopt snel en soepel, zodat u ’s avonds rustig kunt bijkomen in de nieuwe woning.
 • Een verhuisbedrijf helpt met de voorbereiding, of het nu gaat om het leveren van verpakkingsmateriaal of het geven van verhuistips.
 • Door te kiezen voor één of enkele verhuisdiensten houdt u de verhuiskosten laag.

verhuisservice Bergschenhoek

Offertes voor verhuizen vergelijken

Wist u dat u heel gemakkelijk op verhuiskosten bespaart? Vergelijk de offertes van meerdere verhuisbedrijven uit Bergschenhoek en kies daarna zelf voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod. Op deze manier bespaart u al snel tot wel 40% op uw verhuiskosten! Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van meubeltransport? Of wilt u graag de spullen tijdelijk opslaan en bent u benieuwd naar wat dit gaat kosten? Voor deze en andere vragen omtrent de verhuiskosten kunt u het beste offertes aanvragen via het offerteformulier. U krijgt dan gratis en volledig kosteloos de prijsopgaven van maximaal 6 bedrijven uit Bergschenhoek in uw mailbox.

Gratis offertes ontvangen