Ladderlift huren prijzen

Bent u van plan om te verhuizen naar een appartement op een hogere verdieping? Of krijgt u uw meubels niet in of uit uw woning op hogere verdiepingen omdat de trap te klein is? Ook als u erg zware spullen bezit, die u niet omhoog kunt dragen. Dan kan het huren van een ladderlift erg handig zijn. Met behulp van een ladderlift kunt u uw meubels gemakkelijk op de hogere verdiepingen van uw woning of appartementencomplex krijgen.

Zelfbediening

Een ladderlift is niet heel erg moeilijk te bedienen. Het is daarom goed mogelijk om hem zelf te bedienen. In sommige gevallen kan dit kosten besparen, aangezien u niet hoeft te betalen voor iemand die de ladderlift bediend. Het huren van een ladderlift is afhankelijk van het bedrijf waar u de ladderlift wilt huren. Gemiddeld zijn de kosten ongeveer €80 tot €130 euro per dag exclusief BTW. De BTW bedraagt in België 21%.

Verhuislift met bediening

Veel bedrijven baseren hun prijzen voor een verhuislift met bediening op meerdere factoren. Zo is het vaak zo dat u extra moet betalen als u boven een bepaalde verdieping woont, maar ook als u bijvoorbeeld een extra verhuizer om hulp vraagt. Tevens wordt er vaak een uur en halfuurloon berekend. De gemiddelde kosten de eerste 5 verdiepingen van een appartement met 1 verhuizer €50 euro per uur/ per adres. Bij dit bedrag wordt dan vaak ongeveer €25 euro per uur berekend. De meeste bedrijven verplichten u echter wel vanaf de 6e verdieping om een extra helper in dienst te nemen. Vaak kost dit €30 euro, met €15 euro elk half uur erbij. Ook hanteren sommige bedrijven een toeslag van ongeveer 20% boven de prijzen als u wilt verhuizen in een weekend, in plaats van door de week.

Weersomstandigheden

Soms kunnen bepaalde weersomstandigheden ervoor zorgen dat werken gevaarlijk en onveilig worden. In dat geval worden de werkzaamheden beëindigd tot het weer is opgeknapt. In sommige gevallen moet u nog wel de uren betalen, die niet worden gewerkt. Het is daarom aan te raden goed te informeren naar de weersomstandigheden op de dag van uw verhuizing en hoe het verhuurbedrijf omgaat met onverwachte weersomstandigheden.

Contact?

Zoals aangegeven zijn de verhuurprijzen vaak afhankelijk van het bedrijf. Het is daarom verstandig om verschillende offertes aan te vragen bij diverse verhuurbedrijven en deze offertes te vergelijken. Op deze manier kunt u al snel 20% van de kosten besparen. Denk ook goed na wat u precies nodig heeft. Heeft u wel iemand nodig om een ladderlift te besturen, of kunt u dit zelf aan? Voor overige vragen kunt u ook terecht bij het dichtstbijzijnde verhuis en verhuurbedrijf bij u in de buurt. Verhuisfirma Dirkvervaet.be beantwoordt uw vragen omtrent de huur van een ladderlift of uw verhuis graag. Vervaet verhuurt verhuisliften met bemanning tegen aantrekkelijke prijzen. Via de bovenstaande link kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.