Ladderlift huren prijzen

Er zijn veel dingen die u kunt meenemen tijdens een verhuizing. Het lijkt misschien onlogisch, maar veel mensen willen ook graag hun keuken meenemen. Om uw keuken zelf mee te kunnen nemen, is echter wel het juiste voorbereidend werk nodig. Uw huidige keuken en uw nieuwe keuken hoeven namelijk niet precies het zelfde te zijn.

Redenen om uw keuken mee te verhuizen

Uw keuken mee laten verhuizen kan verschillende redenen hebben. Zo kunt u na het jarenlange gebruik erg gehecht zijn aan uw huidige keuken en hoe alles staat. Het zou dan moeilijk kunnen worden om opeens een andere keuken te bezitten. Ook kan het zijn dat u net een nieuwe keuken heeft laten plaatsen. Een keuken kost veel geld en het zou zonder zijn om deze investering te laten verdwijnen. Bij het werk is er echter wel kans op schade aan uw huidige keuken. U moet voor uzelf bedenken of uw keuken het risico op schade waard is.

Voorbereidend werk

Om uw keuken mee te kunnen verhuizen, moet u eerst goed weten hoe uw nieuwe keuken eruit ziet. Meet zowel de afmetingen van uw huidige keuken als uw nieuwe keuken op. Heeft uw nieuwe keuken genoeg ruimte ter beschikking? Houd bij het opmeten rekening met verloren ruimte en hoeken en kanten. Deze kunnen er namelijk voor zorgen dat uw bestaande keuken in het nieuwe huis kan worden geïntegreerd. Goed opmeten, voor het afbreken wordt daarom ook aangeraden. Als u alle afmetingen weet, kunt u beginnen met het afbreken van de keuken. Om kosten te besparen, kunt u dit zelf doen. U kunt er echter ook voor kiezen om het te laten demonteren.

Wat moet ik doen met de lege ruimte in mijn huidige woning?

Als u uw keuken verhuist, komt er natuurlijk een lege ruimte in uw huidige woning. Dit moet worden opgelost. Bij een verhuurder heeft u waarschijnlijk afspraken gemaakt bij het aanpassen van uw woning. Zo kan het zijn dat u verplicht bent om uw huidige keuken mee te nemen en de oorspronkelijke keuken terug te plaatsen (of een keuken die erop lijkt.) Dit geld ook voor een eigen woning. Voor de nieuwe bewoners is het erg prettig als er alvast weer een nieuwe keuken beschikbaar is.

Wie kan helpen met de keuken verhuizen?

Een verhuisfirma is vaak gespecialiseerd in veel dingen. Van meubels verhuizen, tot hele keukens. Ze hebben vaak de meest uiteenlopende spullen moeten verhuizen, dus een keuken is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Door een verhuisfirma te vragen uw keuken te verhuizen, wordt uw keuken automatisch verzekerd tegen mogelijke schade. Dit is ook nog een groot voordeel. De prijzen van een verhuisfirma zijn echter erg verschillend en het is dan ook aan te raden om meerdere offertes bij diverse bedrijven aan te vragen en te vergelijken.

Is er onverhoopt iets kapot gegaan tijdens het verhuizen van uw keuken? Neem dan contact op met Bouwbedrijf De Boer, specialist in keukenrenovatie. De Boer heeft ruime ervaring in het repareren en renoveren van keukens.